Het Spinnenweb kids parcours is een net dat op 4 meter hoogte in de bomen is geïnstalleerd. Kinderen van 3 tot 6 jaar kunnen hier heerlijk spelen. Na een korte uitleg door een Nederlands sprekend instructeur kunnen de kinderen zonder helm en zonder harnas het spinnenweb betreden. Er wordt goed in de gaten gehouden dat er geen oudere kinderen bij komen. Zo kunnen de kleinste ongehinderd springen, spelen en rennen door het spinnenweb!

Het Spinnenweb kids parcours is op dezelfde als het Touwenparcours. Hierdoor is het een leuk uitje voor het hele gezin. De ouderen kinderen het touwenparcours doen met een vader of moeder, terwijl de kleinsten lekker in dit deel gaan spelen. Omdat de netten schurend zijn, is het verstandig dat de kinderen een lange broek, een trui met lange mouwen en schoenen dragen.

Waar

Het Spinnenweb kids parcours doen we op onze locatie in La Roche-en-Ardenne.

Wanneer

We bieden deze activiteit aan van begin maart tot eind september! Je hebt de keuze uit twee starttijden, 10:00 en 14:00. De activiteit neemt in totaal 2-3 uur in beslag.

Prijs

De prijs is € 15,00 per persoon. Dit is inclusief alle materialen, instructie en begeleiding door een professionele buitensport instructeur.

Minimum aantal personen

Voor deze activiteit moet de groep bestaan uit minimaal 2 deelnemers.

Boeking

Na ontvangst van de betaling wordt de reservering door ons verwerkt. Het kan gebeuren dat er geen plek meer is op de tijd die je hebt gereserveerd. We nemen dan contact met je op en sturen vervolgens per e-mail de definitieve bevestiging van de reservering.

Last Minute Boeken

Wil je last minute nog het Spinnenweb kids parcours reserveren? Stuur ons dan een bericht via WhatsApp en dan laten we z.s.m. weten of er nog plek voor je is.

Leuk artikel? Deel het ook op social media!

Reviews over spinnenweb kids parcours

Yvette van Dongen

Prima locatie in het mooie La Roche! Aan de Avenue du Hadja kan je gratis parkeren en dan ben je er bijna! De kids hebben genoten en na afloop lekker in het stadje een ijsje gehaald. Top dag!

Schrijf je review

Reserveren

Deze activiteit kost  15,00. Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Goed om te weten

  • Locatie in La Roche-en-Ardenne
  • Voor kinderen van 3-6 jaar
  • Zonder harnas, dus vrijuit spelen
  • Oudere broer of zus kan touwparcours doen
WhatsApp chat