Het Touwenparcours is een spannende activiteit in de toppen van de bomen! Van boom tot boom zijn touwen gespannen en daartussen zijn obstakels geplaatst. Jij moet van de ene boom naar de andere boom zien te komen! Het wordt dus klimmen en klauteren en vooral niet naar beneden kijken :) Onder begeleiding van een ervaren en professionele buitensport instructeur zijn alle deelnemers continue gezekerd. Echt een super gave activiteit in de Ardennen. De minimale leeftijd is 7 jaar. Voor de kleine kinderen is er het spinnenweb! Dit is op dezelfde locatie zodat oudere kinderen het touwenparcours kunnen doen, en een jonger broertje of zusje kan spelen in net tussen de bomen.

Programma

Het Touwenparcours bestaat uit diverse klimroutes met diverse touwbanen tussen de bomen op ongeveer 6-8 meter hoogte. Er zijn verschillende niveaus zodat je rustig kunt wennen aan de hoogte. Bij ieder niveau wordt het een stukje moeilijker en ook uitdagender. Bij het basisniveau moet je 16 obstakels zien te overwinnen met hoogtes tussen de 2 en de 5 meter van de grond..

Extra Parcours bijkopen

Heb je zin om aanvullende klimroutes te doen, dan kan je die ter plekke bij boeken en betalen voor € 5,- per parcours. De volgende opties zijn er:

- Het Rode Parcours is een aanrader voor de sportievelingen en mensen die van sensatie houden. Dit parcours heeft 13 uitdagingen en is toegankelijk vanaf 9 jaar (of 1m30). De hoogtes zijn tussen de 5 en 12 meter.
- Het Death-rides Parcours is met hoogtes tussen de 5 en 18 meter van de grond. De uitdagingen zijn langer en hoger. Dit parcours heeft 8 death-rides en is toegankelijk vanaf 9 jaar (of 1m30).
- Het Parcours Quick Jump heeft 2 uitdagingen, met een sprong in het lege van 12 meter. De sprong is toegankelijk voor iedereen vanaf 9 jaar (of 1m30).

Waar

Het Touwenparcours doen we op onze locatie in La Roche-en-Ardenne.

Wanneer

We bieden deze activiteit aan van begin maart tot eind oktober! Je hebt de keuze uit twee starttijden, 10:00 en 14:00. De activiteit neemt in totaal 2-3 uur in beslag.

Prijs

De prijs is vanaf € 27,95 per persoon. Dit is inclusief alle materialen, instructie en begeleiding door een professionele buitensport instructeur.

Minimum aantal personen

Voor deze activiteit moet de groep bestaan uit minimaal 2 deelnemers.

Boeking

Na ontvangst van de betaling wordt de reservering door ons verwerkt. Het kan gebeuren dat er geen plek meer is op de tijd die je hebt gereserveerd. We nemen dan contact met je op en sturen vervolgens per e-mail de definitieve bevestiging van de reservering.

Last Minute Boeken

Wil je last minute nog het Touwenparcours reserveren? Stuur ons dan een bericht via WhatsApp en dan laten we z.s.m. weten of er nog plek voor je is.

Leuk artikel? Deel het ook op social media!

Reviews over touwenparcours

Marisca Otten

Leuk parcours op loopafstand van het stadje. Heel fijn is dat je ter plekke nog het parcours kunt uitbreiden.

Schrijf je review

Reserveren

Deze activiteit kost  27,95. Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Goed om te weten

  • Nederlands sprekende instructeurs
  • Mooie locatie in La Roche-en-Ardenne
  • Toilet aanwezig
  • Voor kinderen vanaf 7 jaar
  • Speelplek voor kinderen onder 7 jaar
WhatsApp chat