Een werkweek in de Ardennen is een goed begin en natuurlijk een goede afsluiting van het schooljaar. Voor leerlingen een onvergetelijke ervaring. Wat gaat u dit jaar doen? Is uw keuze sportief, avontuurlijk, actief of cultureel bezig zijn? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Met veel enthousiasme organiseren wij al jaren survivalkampen, schoolreizen, schoolkampen en werkweken in de Belgische Ardennen. Elk jaar weer mogen wij duizenden scholieren en docenten ontvangen die op zoek zijn naar een schoolkamp vol plezier, teambuilding, avontuur en uitdaging. De meeste scholen komen al meerdere jaren bij ons, wat ons uitdaagt om het voor hun elk jaar weer kwalitatief en uitdagend beter te maken.

Het begint al ver voor de reis. Vanaf het 1e contact heeft u 1 aanspreekpunt zodat gemaakte afspraken ook daadwerkelijk altijd uitgevoerd worden. Ook komen wij graag bij u op school om al uw wensen door te nemen. Een geslaagde werkweek in de Ardennen reis vereist veel voorbereiding. Wij nemen graag zoveel mogelijk voor u uit handen. Daarom zorgen wij voor goed overleg met de betrokken begeleiders die mee gaan naar de Ardennen. De offerte die u krijgt is altijd bespreekbaar. U zult van ons nooit financiële verrassingen achteraf krijgen.

De groep waar u mee komt wordt ingedeeld in teams van maximaal 13 tot 15 personen waar altijd een vaste instructeur op staat, om een fantastisch groepsgevoel en teamspirit te creëren. Overdag en iedere avond verzorgen zij een fantastisch programma. Van 09:00 uur ’s ochtends tot 00:00 uur ’s nachts staan zij voor de leerling klaar. Het programma is zo samengesteld dat de teams elkaar veel zullen zien. De instructeurs helpen bij het verleggen van persoonlijke grenzen en zorgen voor het ontstaan van een hechte groepsband. Voor iedereen is aandacht. Er zijn activiteiten in de ochtend, middag en avond… elke dag!

Elke school heeft zijn eigen coördinator die zorgt dat alles draait zoals het moet draaien. Hij of zij zal elke avond met u evalueren en wanneer u ter plekke iets anders wilt in het programma, en de planning of veiligheid komt daardoor niet in gevaar, doen wij dat meteen.

Activiteiten

Wij bieden volop keuze uit outdoor, adventure en culturele activiteiten. Al deze activiteiten vinden geheel/gedeeltelijk plaats onder begeleiding van onze mensen. Vraag ons dan gerust naar een programma op maat.

Locatie Steinbach

Steinbach is een klein pittoresk dorpje nabij Gouvy, Houffalize, La Roche-en-Ardenne en Bastogne. Rondom Steinbach zijn diverse bivakvelden en groepshuizen waar u kunt verblijven met uw schoolgroep. Vanaf deze locatie(s) zijn alle genoemde activiteiten te Steinbach op loopafstand (max. 4km), m.u.v. het kanovaren. Mocht u willen kanovaren dan zal dit op de heen- of terugreis plaatsvinden.

Locatie Blier

Onze locatie in Blier bevindt zich op Camping Le Val de L’Aisne. Deze camping ligt in de omgeving van Durbuy, La Roche-en-Ardenne en Hotton. Rondom de camping zijn diverse bivakvelden waar u kunt verblijven. Ook liggen er in de buurt andere campings zodat we een trektocht kunnen maken en u iedere nacht op een andere camping verblijft. Op de campings kunt u ook verblijven in tenten of stacaravans. De meeste activiteiten op deze locatie vinden plaats op of rondom de camping, m.u.v. het kanovaren en de Klimactiviteit zoals Tokkelen, Abseilen, en het HighRope parcours. Mocht u deze activiteit(en) willen ondernemen dan zal dit op de heen- of terugreis plaatsvinden.

Vervoer

U kunt op verschillende manieren onze locaties bereiken. Wij zijn met het openbaar vervoer goed te bereiken. Onze locaties liggen op ca. 9 km hiken van het treinstation. Bij het treinstation zullen wij u opwachten en de bagage naar de accommodatie brengen. Wanneer u dit wenst regelen wij ook voor u het busvervoer naar de Ardennen en terug. Wij werken samen met keurmerk touringcarbedrijven.

Overnachten

Het overnachten kan op diverse manieren. Kiest u voor luxe dan kunt u er voor kiezen om in een groepshuis te verblijven. Wilt u de Ardennen leren kennen op een avontuurlijke manier? Dan kunt u er voor kiezen om te verblijven in groepstenten of u maakt zelf een bivak. Wij hebben 2-persoons koepeltentjes, 8-10 persoons groepstenten en 15-18 persoons legertenten. Naast tenten en groepshuizen kunt u ook kiezen voor stacaravans. Deze stacaravans kunt u alleen boeken in de omgeving Blier/Érezée. Vaak worden de verblijfsmogelijkheden gecombineerd. Bijv. 1 nacht op bivak en de 2e nacht in een huis.

Prijs

Heeft u nog vragen of wilt u een offerte aanvragen? Vul dan het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Leuk artikel? Deel het ook op social media!

Reviews over werkweek in de ardennen

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Reserveren

Deze activiteit kost  0,00. Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar onze privacybeleid.

WhatsApp chat