Een werkweek in de Ardennen is een goed begin en natuurlijk een goede afsluiting van het schooljaar. Voor leerlingen een onvergetelijke ervaring. Wat gaat u dit jaar doen? Is uw keuze sportief, avontuurlijk, actief of cultureel bezig zijn? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Met veel enthousiasme organiseren wij al jaren survivalkampen, schoolreizen, schoolkampen en werkweken in de Belgische Ardennen. Elk jaar weer mogen wij duizenden scholieren en docenten ontvangen die op zoek zijn naar een schoolkamp vol plezier, teambuilding, avontuur en uitdaging. De meeste scholen komen al meerdere jaren bij ons, wat ons uitdaagt om het voor hun elk jaar weer kwalitatief en uitdagend beter te maken.

Het begint al ver voor de reis. Vanaf het 1e contact heeft u 1 aanspreekpunt zodat gemaakte afspraken ook daadwerkelijk altijd uitgevoerd worden. Ook komen wij graag bij u op school om al uw wensen door te nemen. Een geslaagde werkweek in de Ardennen reis vereist veel voorbereiding. Wij nemen graag zoveel mogelijk voor u uit handen. Daarom zorgen wij voor goed overleg met de betrokken begeleiders die mee gaan naar de Ardennen. De offerte die u krijgt is altijd bespreekbaar. U zult van ons nooit financiële verrassingen achteraf krijgen.

De groep waar u mee komt wordt ingedeeld in teams van maximaal 13 tot 15 personen waar altijd een vaste instructeur op staat, om een fantastisch groepsgevoel en teamspirit te creëren. Overdag en iedere avond verzorgen zij een fantastisch programma. Van 09:00 uur ’s ochtends tot 00:00 uur ’s nachts staan zij voor de leerling klaar. Het programma is zo samengesteld dat de teams elkaar veel zullen zien. De instructeurs helpen bij het verleggen van persoonlijke grenzen en zorgen voor het ontstaan van een hechte groepsband. Voor iedereen is aandacht. Er zijn activiteiten in de ochtend, middag en avond… elke dag!
touwenparcours la roche-en-ardenne
Elke school heeft zijn eigen coördinator die zorgt dat alles draait zoals het moet draaien. Hij of zij zal elke avond met u evalueren en wanneer u ter plekke iets anders wilt in het programma, en de planning of veiligheid komt daardoor niet in gevaar, doen wij dat meteen.

Activiteiten

Wij bieden volop keuze uit outdoor, adventure en culturele activiteiten. Al deze activiteiten vinden geheel/gedeeltelijk plaats onder begeleiding van onze mensen. Vraag ons dan gerust naar een programma op maat.

2-daagse werkweek Ardennen
Een korte werkweek voor het onderwijs. In deze 2 dagen ga je zien hoe leuk de Ardennen zijn. We doen de outdoor activiteiten waarmee de Ardennen bekend zijn; mountainbiken, challengeparcours en we sluiten af met een zeskamp.

3-daagse werkweek Ardennen
Een werkweek voor het voortgezet onderwijs waarin de natuurwetenschappen en teambuilding centraal staan. Je ontdekt de wereld zowel boven als onder de grot. We verdiepen ons in de spelonken van de Ardennen, gaan de geologische ontdekkingstocht doen waarbij je versteld staat wat je allemaal te zien krijgt. We zullen het Ourthedal bekijken vanaf het water, doordat we ons met de kano laten afzakken op de rivier. De teambuilding zal voornamelijk bestaan door opdrachten waarbij samenwerken essentieel is. Onderdeel daarvan kan nog zijn dat je kiest voor een bivakovernachting waarbij men met de benodigde materialen een onderkomen moet bouwen.

4-daagse werkweek Ardennen
Ons meest uitgebreide arrangement voor het onderwijs ! Compleet met activiteiten, maaltijden èn de overnachtingen. Alle Ardennen-klassiekers zitten erin, en één nacht slaap je in een spannend bivak onder de sterren. Kortom, een super actieve week met veel activiteiten, een BBQ en natuurlijk een groot kampvuur!

Prijs

Heeft u nog vragen of wilt u een offerte aanvragen? Vul dan het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Leuk artikel? Deel het ook op social media!

Reviews over werkweek in de ardennen

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Reserveren

Deze activiteit kost  0,00. Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...
WhatsApp chat