De mooiste campings

in de Ardennen

Bekijk alle campings

Een verblijf op een camping in de Ardennen is geweldig! Je zit echt midden in de natuur en daarom behoren de Ardennen tot de favoriete vakantiebestemmingen van vele mensen. Het aanbod aan campings is reuze. Van een eenvoudige camping met maar een paar plaatsen, tot een luxe camping met groot zwembad en een animatieteam. We hebben een selectie gemaakt van de mooiste campings in de Ardennen!

Keuze uit vele hotels

van eenvoudig tot luxe

Bekijk alle hotels

Verblijf in een hotel in de Ardennen en geniet van je vakantie zonder gedoe. Van een eenvoudig hotel tot luxueus overnachten in een hotel, het kan allemaal in de Ardennen. Wij hebben door de jaren heen op vele plekken al overnacht en delen onze ervaringen met jullie. Bekijk nu onze selectie van aanbevolen hotels in bekende plaatsen als Durbuy en Luik maar ook in kleine dorpen. Hotel Sanglier in Durbuy is echt waanzinnig mooi en boek je direct bij booking.com.

Van chalet tot kasteel

een vakantiehuis naar je wens

Bekijk alle vakantiehuizen

Een vakantiehuis Ardennen is ideaal voor gezinnen met kinderen. Maar ook als je een weekend op pad gaat met vrienden of collega’s is een vakantiewoning in de Ardennen echt een aanrader. Dit deel van België staat bekend om de vele bezienswaardigheden, de dichte bossen, de eeuwenoude kastelen en de snelstromende rivieren. In de zomer lekker kanovaren op de Ourthe en in de winter kan je skiën en langlaufen in de Hoge Venen. Bekijk nu een selectie van de mooiste vakantiehuizen voor ieder seizoen!

WhatsApp chat