Het Adrenaline Parcours is een super leuke activiteit waarbij je verschillende opdrachten moet doen op 7 meter hoogte! Je moet dus geen last hebben van hoogtevrees voor deze activiteit! En als je dat wel hebt, dan is dit de activiteit om er vanaf te komen! Je wordt gezekerd in een top-rope situatie, zoals in een klimhal, door onze ervaren Nederlandse instructeurs. Ze leggen je precies uit hoe en wat en alles gebeurt 100% veilig.

Als de adrenaline door je lichaam begint te gieren, gaan we beginnen met de onderdelen. Zo moet je een duet gaan doen op de Chinese ladder. En ook moet je gaan balanceren op lange evenwichtsbalken. Ook moet je een sprong maken naar het topje van de pamperpaal. En helemaal gaaf is de zogeheten leap of faith. Tot slot moet je vertrouwen op je groepsgenoten tijdens een tocht over de dansende en uiterst onstabiele evenwichtsbalken. Ga de uitdaging aan om te slagen in de opdrachten tijdens een ultieme poging om je angst voor hoogte te overwinnen.

Waar

Het Adrenaline Parcours doen we op onze locatie in Houffalize.

Wanneer

We bieden deze activiteit aan vanaf begin april tot en met eind oktober. Je hebt de keuze uit twee starttijden, 10:00 of om 14:00.

Prijs

De prijs is € 29,50 per persoon. Dit is inclusief alle materialen, instructie en begeleiding door een professionele buitensport instructeur.

Minimum aantal personen

Voor deze activiteit moet de groep bestaan uit minimaal 6 deelnemers.

Welke leeftijd

Voor deze activiteit hanteren we een minimumleeftijd van 10 jaar.

Boeking

Na ontvangst van de betaling wordt de reservering door ons verwerkt. Je krijgt vervolgens per e-mail de definitieve bevestiging van de reservering. Tevens wordt per mail het adres en alle informatie doorgestuurd.

Last Minute Boeken

Wil je last minute nog het Adrenaline Parcours reserveren? Stuur ons dan een bericht via WhatsApp en dan laten we z.s.m. weten of er nog plek voor je is.

Leuk artikel? Deel het ook op social media!

Reviews over adrenaline parcours

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Reserveren

Deze activiteit kost  29,50. Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Goed om te weten

  • Inclusief Nederlandse instructeurs
  • Actie op 7 meter hoogte
  • Minimaal 6 personen
  • Minimale leeftijd 10 jaar

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar onze privacybeleid.

WhatsApp chat