Boog- en Buksschieten is een leuke activiteit in de Ardennen die geschikt is voor kinderen en volwassenen. Het is een echte concentratiesport. Wie kan het beste mikken en de rust bewaren? Tijdens deze activiteit ga je leren schieten met een buks. Ook ga je boogschieten. Na een goede instructie door de Nederlandse instructeur weet je precies hoe je de boog en de buks moet vasthouden. En dan gaat het om een goede oog-handcoördinatie! Maar ook de ademhaling is belangrijk. Het lijkt allemaal heel eenvoudig, maar het is nog hartstikke moeilijk om de roos te raken. Gaat het jou lukken? Deze activiteit is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Ervaar de spanning van pijl- en boogschieten tijdens onze activiteit in de prachtige Belgische Ardennen. Begin met drie spellen, zoals 'Shoot the flag' of 'Black Jack'. Laat zien of jij de nieuwe Robin Hood van de groep bent! Daarna ga je door naar het luchtbuks schieten, waar je vier spellen kunt spelen, waaronder 'Shoot the ducks' of 'Shooter'. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin. We bieden zowel grote bogen als kinderbogen aan. De kinderbogen zijn minder strak gespannen, zodat kinderen er gemakkelijker mee kunnen schieten. Onze boog- en buksschietlocatie is overdekt, waardoor deze activiteit altijd doorgaat, ongeacht het weer.

Waar

Deze activiteit doen we op onze locatie in Polleur. Deze locatie ligt in de buurt van Spa en Verviers, is goed bereikbaar met de auto en heeft voldoende parkeermogelijkheden.

Wanneer

In de zomervakantie kan je iedere maandag, dinsdag, vrijdag en zaterdag Boog- en Buksschieten. Je kunt starten om 10:00 en de activiteit neemt in totaal ongeveer 1,5 uur in beslag.

Prijs

De prijs is € 17,95 per persoon. Dit is inclusief alle materialen, instructie en begeleiding door een professionele buitensport instructeur.

Minimum aantal personen

Voor deze activiteit moet de groep bestaan uit minimaal 2 deelnemers.

Boeking

Na ontvangst van de betaling wordt de reservering door ons verwerkt. Je krijgt vervolgens per e-mail de definitieve bevestiging van de reservering. Tevens wordt per mail het adres en alle informatie doorgestuurd.

Leuk artikel? Deel het ook op social media!

Reviews over boog- en buksschieten

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Reserveren

Deze activiteit kost  17,95. Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Goed om te weten

  • Mooie locatie bij Spa
  • Geschikt vanaf 8 jaar
  • Nederlandse instructeurs
  • Leuke spel elementen
WhatsApp chat