Boogschieten is een leuke activiteit in de Ardennen die geschikt is voor kinderen en volwassenen. Het is een echte concentratiesport. Na een korte instructie door de instructeur weet je precies hoe je de boog moet vast houden. En dan gaat het om een goede oog-handcoördinatie! Maar ook de ademhaling is belangrijk. Het lijkt allemaal heel eenvoudig, maar het is nog hartstikke moeilijk om de roos te raken. Gaat het jou lukken?

Boek nu in de zomervakantie het buks- en boogschieten op onze mooie locatie in Spa!

Waar

Deze activiteit doen we op onze locatie in Comblain-au-Pont. Deze locatie ligt in de buurt van Luik en Durbuy, is goed bereikbaar met de auto en heeft voldoende parkeermogelijkheden.

Wanneer

Het hele jaar door kan je bij ons iedere dag boogschieten. Je kunt starten om 10:00 of om 14:00 en de activiteit neemt in totaal ongeveer 1 uur in beslag.

Prijs

De prijs is € 18,50 per persoon. Dit is inclusief alle materialen, instructie en begeleiding door een professionele buitensport instructeur.

Minimum aantal personen

Voor deze activiteit moet de groep bestaan uit minimaal 8 deelnemers.

Welke leeftijd

Voor deze activiteit hanteren we een minimumleeftijd van 8 jaar.

Boeking

Na ontvangst van de betaling wordt de reservering door ons verwerkt. Je krijgt vervolgens per e-mail de definitieve bevestiging van de reservering. Tevens wordt per mail het adres en alle informatie doorgestuurd.

Last Minute Boeken

Wil je last minute nog boogschieten reserveren? Stuur ons dan een bericht via WhatsApp en dan laten we z.s.m. weten of er nog plek voor je is.

Leuk artikel? Deel het ook op social media!

Reviews over boogschieten

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Reserveren

Deze activiteit kost  18,50. Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Goed om te weten

  • Keuze uit 2 locaties
  • Nederlandse instructeurs
  • Leuke spel elementen
WhatsApp chat