Boogschieten is een leuke activiteit in de Ardennen die geschikt is voor kinderen en volwassenen. Het is een echte concentratiesport. Na een korte instructie door de instructeur weet je precies hoe je de boog moet vast houden. En dan gaat het om een goede oog-handcoördinatie! Maar ook de ademhaling is belangrijk. Het lijkt allemaal heel eenvoudig, maar het is nog hartstikke moeilijk om de roos te raken. Gaat het jou lukken?

Waar

Deze activiteit doen we op onze locatie in Blier, Cherain en Bure. Het dorpje Blier ligt in de buurt van Barvaux, Dubuy en Hotton. Bure ligt in het zuiden van de Ardennen in de buurt van Han-sur-Lesse. Cherain ligt in de buurt van Houffalize, La Roche-en-Ardenne en Vielsalm. Alle locaties zijn goed bereikbaar met de auto en hebben voldoende parkeermogelijkheden. (Cherain is voor onderhoud tot 1 april gesloten. U kunt wel de locatie boeken maar dan wordt het boogschieten voor 1 april gedaan in Steinbach)

Wanneer

Het hele jaar door kan je bij ons iedere dag boogschieten. Je kunt starten om 10:00 of om 14:00 en de activiteit neemt in totaal ongeveer 1,5 uur in beslag.

Prijs

De prijs is € 17,50 per persoon. Dit is inclusief alle materialen, instructie en begeleiding door een professionele buitensport instructeur.

Minimum aantal personen

Voor deze activiteit moet de groep bestaan uit minimaal 6 deelnemers.
In de meivakantie (20 april t/m 10 mei): 2 deelnemers
In de zomervakantie (1 juli t/m 30 september): 2 deelnemers
Ben je met een kleine groep dan bestaat de kans dat je de activiteit samen doet met andere deelnemers.

Boeking

Na ontvangst van de betaling wordt de reservering door ons verwerkt. Je krijgt vervolgens per e-mail de definitieve bevestiging van de reservering. Tevens wordt per mail het adres en alle informatie doorgestuurd.

Reviews over boogschieten € 17,50

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Boeken

Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar onze privacybeleid.

WhatsApp chat