Boogschieten is een leuke activiteit in de Ardennen die geschikt is voor kinderen en volwassenen. Het is een echte concentratiesport. Na een korte instructie door de instructeur weet je precies hoe je de boog moet vast houden. En dan gaat het om een goede oog-handcoördinatie! Maar ook de ademhaling is belangrijk. Het lijkt allemaal heel eenvoudig, maar het is nog hartstikke moeilijk om de roos te raken. Gaat het jou lukken? Deze activiteit is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Waar

Deze activiteit doen we op onze locatie in Houffalize, Hampteau, Bure en Cherain. Alle locaties zijn goed bereikbaar met de auto en hebben voldoende parkeermogelijkheden.

Bure ligt in de buurt van de Grotten van Han en Saint-Hubert
- Hampteau ligt in de buurt van Durbuy
- Cherain ligt in de buurt van Houffalize
- Houffalize ligt in de buurt van La Roche-en-Ardenne

Wanneer

Het hele jaar door kan je bij ons iedere dag boogschieten. Je kunt starten om 10:00 of om 14:00 en de activiteit neemt in totaal ongeveer 1,5 uur in beslag.

Prijs

De prijs is € 17,50 per persoon. Dit is inclusief alle materialen, instructie en begeleiding door een professionele buitensport instructeur.

Minimum aantal personen

Voor deze activiteit moet de groep bestaan uit minimaal 2 deelnemers.

Boeking

Na ontvangst van de betaling wordt de reservering door ons verwerkt. Je krijgt vervolgens per e-mail de definitieve bevestiging van de reservering. Tevens wordt per mail het adres en alle informatie doorgestuurd.

Last Minute Boeken

Wil je last minute nog boogschieten reserveren? Stuur ons dan een bericht via WhatsApp en dan laten we z.s.m. weten of er nog plek voor je is.

Reviews over boogschieten € 17,50

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Boeken

Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Goed om te weten

  • Keuze uit 4 locaties
  • Nederlandse instructeurs
  • Leuke spel elementen

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar onze privacybeleid.

WhatsApp chat