Buksschieten in de Ardennen is een leuke activiteit voor jong en oud. Wie kan het beste overweg met een luchtbuks. Weet jij de roos te raken? Onder begeleiding van een ervaren instructeur wordt eerst de werking van de luchtbuks uitgelegd. Vervolgens gaan we proef schieten. Aan de hand van aanwijzingen en handige tips van onze instructeurs ga je steeds beter schieten. En wie weet raak je aan het eind wel de roos!

Boek nu in de zomervakantie het buks- en boogschieten op onze mooie locatie in Spa!

Waar

Deze activiteit doen we op onze locatie in Comblain-au-Pont. Deze locatie ligt in de buurt van Luik en Durbuy, is goed bereikbaar met de auto en heeft voldoende parkeermogelijkheden.

Wanneer

Het hele jaar door kan je op één van bovenstaande locaties buksschieten. Je kunt starten om 10:00 of om 14:00 en de activiteit neemt in totaal 1 uur in beslag.

Prijs

De prijs is € 18,50 per persoon. Dit is inclusief alle materialen, instructie en begeleiding door een professionele buitensport instructeur.

Minimum aantal personen

Voor deze activiteit moet de groep bestaan uit minimaal 8 deelnemers.

Welke leeftijd

Voor deze activiteit hanteren we een minimumleeftijd van 8 jaar.

Boeking

Na ontvangst van de betaling wordt de reservering door ons verwerkt. Je krijgt vervolgens per e-mail de definitieve bevestiging van de reservering. Tevens wordt per mail het adres en alle informatie doorgestuurd.

Last Minute Boeken

Wil je last minute nog buksschieten reserveren? Stuur ons dan een bericht via WhatsApp en dan laten we z.s.m. weten of er nog plek voor je is.

Leuk artikel? Deel het ook op social media!

Reviews over buksschieten

Nils

Leuk om te doen!

Schrijf je review

Reserveren

Deze activiteit kost  18,50. Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Goed om te weten

  • Keuze uit 2 locaties
  • Nederlandse instructeurs
  • Leuke spel elementen
WhatsApp chat