Buksschieten in de Ardennen is een leuke activiteit voor jong en oud. Wie kan het beste overweg met een luchtbuks. Weet jij de roos te raken? Onder begeleiding van een ervaren instructeur wordt eerst de werking van de luchtbuks uitgelegd. Vervolgens gaan we proef schieten. Aan de hand van aanwijzingen en handige tips van onze instructeurs ga je steeds beter schieten. En wie weet raak je aan het eind wel de roos!

Waar

Deze activiteit doen we op onze locatie in Blier, Cherain en Bure. Het dorpje Blier ligt in de buurt van Barvaux, Dubuy en Hotton. Bure ligt in het zuiden van de Ardennen in de buurt van Han-sur-Lesse. Cherain ligt in de buurt van Houffalize, La Roche-en-Ardenne en Vielsalm. Alle locaties zijn goed bereikbaar met de auto en hebben voldoende parkeermogelijkheden. De minimum leeftijd is 12 jaar. (Cherain is voor onderhoud tot 1 april gesloten. U kunt wel de locatie boeken maar dan wordt het buksschieten voor 1 april gedaan in Steinbach)

Wanneer

Het hele jaar door kan je op één van bovenstaande locaties buksschieten. Je kunt starten om 10:00 of om 14:00 en de activiteit neemt in totaal 1,5 uur in beslag.

Prijs

De prijs is € 17,50 per persoon. Dit is inclusief alle materialen, instructie en begeleiding door een professionele buitensport instructeur.

Minimum aantal personen

Voor deze activiteit moet de groep bestaan uit minimaal 6 deelnemers.
In de meivakantie (20 april t/m 10 mei): 2 deelnemers
In de zomervakantie (1 juli t/m 30 september): 2 deelnemers
Ben je met een kleine groep dan bestaat de kans dat je de activiteit samen doet met andere deelnemers.

Boeking

Na ontvangst van de betaling wordt de reservering door ons verwerkt. Je krijgt vervolgens per e-mail de definitieve bevestiging van de reservering. Tevens wordt per mail het adres en alle informatie doorgestuurd.

Reviews over buksschieten € 17,50

Nils

Leuk om te doen!

Schrijf je review

Boeken

Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar onze privacybeleid.

WhatsApp chat