Bushcraft en Survival Skills  is een super leuke activiteit voor jong en oud! Doe mee aan de bushcraft en leer hoe u verschillende materialen uit de natuur kunt gebruiken om te overleven. Maar ook het maken van vuur komt aan bod. Natuurlijk gebeurt alles op een veilige en verantwoorde manier. Ook leert u handige survival skills. Natuurlijk is deze activiteit super populair onder de papa's en de zoons. Maar ook de meiden zullen dit zeker weten leuk vinden! We maken er meteen een spannende wedstrijd van. Wie weet zichzelf te bewijzen als een echte Robinson?

Waar

De activiteit Bushcraft en Survival Skills bieden we aan op onze locaties in Cherain, Hampteau en Houffalize. U doet er natuurlijk verstandig om de locatie te kiezen die het dichtstbij je vakantiehuis, camping of hotel ligt. Hampteau ligt in de buurt van Durbuy. Houffalize ligt in de buurt van La Roche-en-Ardenne.  Tot slot ligt Cherain in de buurt van Vielsalm. Alle locaties zijn goed bereikbaar met de auto en hebben voldoende parkeerplekken.

Wanneer

Het hele jaar door kan je bij ons op iedere gewenste dag terecht. Je kunt starten om 10:00 of om 14:00 en de activiteit neemt in totaal 2-3 uur in beslag.

Prijs

De prijs is € 24,50 per persoon. Dit is inclusief alle materialen, instructie en begeleiding door een professionele buitensport instructeur. We rekenen 9,95 reserveringskosten per boeking.

Minimum aantal personen

Voor deze activiteit moet de groep bestaan uit minimaal 4 deelnemers.

Welke leeftijd

Voor deze activiteit hanteren we een minimumleeftijd van 10 jaar.

Boeking

Na ontvangst van de betaling wordt de reservering door ons verwerkt. Je krijgt vervolgens per e-mail de definitieve bevestiging van de reservering. Tevens wordt per mail het adres en alle informatie doorgestuurd.

Last Minute Boeken

Wil je last minute nog bushcraft reserveren? Stuur ons dan een bericht via WhatsApp en dan laten we z.s.m. weten of er nog plek voor je is.

Reviews over bushcraft en survival skills € 24,50

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Boeken

Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar onze privacybeleid.

WhatsApp chat