Bushcraft en Survival Skills  is een super leuke activiteit voor jong en oud! We gaan je leren hoe je van water uit de rivier drinkwater kunt maken. Hiervoor gebruiken we een filtermethode. Ook gaan we je leren hoe je in de natuur een open vuur kunt maken. En natuurlijk gebruik we geen aansteker of lucifers! En tot slot gaan we een shelter bouwen. Hiervoor gebruiken we alleen materialen die voorkomen in de natuur!

Waar

De activiteit Bushcraft en Survival Skills bieden we aan op onze locaties in Cherain, Hampteau en Houffalize. U doet er natuurlijk verstandig om de locatie te kiezen die het dichtstbij je vakantiehuis, camping of hotel ligt. Hampteau ligt in de buurt van Durbuy. Houffalize ligt in de buurt van La Roche-en-Ardenne.  Tot slot ligt Cherain in de buurt van Vielsalm. Alle locaties zijn goed bereikbaar met de auto en hebben voldoende parkeerplekken.

Wanneer

Het hele jaar door kan je bij ons op iedere gewenste dag terecht. Je kunt starten om 10:00 of om 14:00 en de activiteit neemt in totaal maximaal 2 uur in beslag.

Prijs

De prijs is € 24,50 per persoon. Dit is inclusief alle materialen, instructie en begeleiding door een professionele buitensport instructeur. We rekenen 9,95 reserveringskosten per boeking.

Minimum aantal personen

Voor deze activiteit moet de groep bestaan uit minimaal 4 deelnemers, in de zomervakantie voor minimaal 10 personen.

Welke leeftijd

Voor deze activiteit hanteren we een minimumleeftijd van 10 jaar.

Boeking

Na ontvangst van de betaling wordt de reservering door ons verwerkt. Je krijgt vervolgens per e-mail de definitieve bevestiging van de reservering. Tevens wordt per mail het adres en alle informatie doorgestuurd.

Last Minute Boeken

Wil je last minute nog bushcraft reserveren? Stuur ons dan een bericht via WhatsApp en dan laten we z.s.m. weten of er nog plek voor je is.

Leuk artikel? Deel het ook op social media!

Reviews over bushcraft en survival skills

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Reserveren

Deze activiteit kost  24,50. Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar onze privacybeleid.

WhatsApp chat