De E-bike tocht 67 km La Roche - Durbuy - La Roche is ideaal voor de mensen die van een uitdaging houden! Dit is een waanzinnig mooie tocht die tot in de puntjes verzorgd is. Zo krijg je de beschikking over een super de luxe E- full suspension mountainbike van het topmerk Raymon. De sterke Yamaha middenmotor levert een koppel van 70 Nm en geeft je bovenaan de juiste ondersteuning wanneer je die nodig hebt. Ook is de mountainbike voorzien van hoogwaardige luchtvering van RockShox en natuurlijk de allerbeste schijfremmen! Verder is er een makkelijk te gebruiken GARMIN GPS op de mountainbike gemonteerd met de route.

Je start in La Roche-en-Ardenne en je krijgt van ons nog handige tips over het gebruik van de mountainbike en de GPS. Vervolgens ga je op pad door de schitterende bossen en heuvels van de Ardennen! Eenmaal aangekomen in Durbuy kan je genieten van een lekkere spaghetti bolognaise met een frisdrankje of een biertje in Le Grand Café. Na deze stevige lunch is het tijd om terug te fietsen naar La Roche-en-Ardenne. De route heeft een lengte van +/- 67 km en door de zware accu heb je de hele tocht voldoende ondersteuning.

Waar

De activiteit E-bike tocht 67 km La Roche - Durbuy - La Roche vertrekt vanuit het centrum van La Roche-en-Ardenne.

Wanneer

Deze activiteit kan je het hele jaar door doen. Je kunt starten om 09:00 en dan ben je rond 11.00 - 11.30 in Durbuy. Vervolgens de lunch en dan weer terug naar La Roche fietsen. De activiteit neemt in totaal 4-5 uur in beslag.

Prijs

De prijs is € 119,95 per persoon. Dit is inclusief alle materialen, instructie en lunch + een drankje. We rekenen 9,95 reserveringskosten per boeking.

Minimum aantal personen

Voor deze activiteit moet de groep bestaan uit minimaal 2 deelnemers.

Boeking

Na ontvangst van de betaling wordt de reservering door ons verwerkt. Je krijgt vervolgens per e-mail de definitieve bevestiging van de reservering. Tevens wordt per mail het adres en alle informatie doorgestuurd.

Last Minute Boeken

Wil je last minute nog rots klimmen reserveren? Stuur ons dan een bericht via WhatsApp en dan laten we z.s.m. weten of er nog plek voor je is.

Leuk artikel? Deel het ook op social media!

Reviews over e-bike tocht 67 km la roche – durbuy

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Reserveren

Deze activiteit kost  119,95. Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Inclusief

  • lunch + drankje in Durbuy
  • Topmerk e-bike met grote accu
  • Garmin GPS
WhatsApp chat