De Eco Challenge is de teambuilding activiteit waarbij de natuur centraal staat! Het is perfect voor groepen die houden van competitie en uitdaging. We delen de groep op en het ultieme doel is om zo snel mogelijk een traject af te leggen. Je moet je echter verplaatsen op verschillende manieren. Lopend, fietsend, varend, klimmend en ga maar door. Je krijgt van ons een GPS mee zodat je de juiste weg aflegt. Om het nog moeilijker te maken, krijg je onderweg ook nog diverse opdrachten. Van boomzagen tot brug bouwen maar ook het oplossen van moeilijke puzzels en doordenkers. De Eco Challenge is 100% geschikt als sportief bedrijfsuitje c.q. teambuilding maar kan ook door groepen vrienden en families worden gedaan.

Waar

De activiteit Eco Challenge bieden we aan op onze locatie in Comblain au Pont. Dit gezellig dorp ligt in de buurt Durbuy en is goed bereikbaar met de auto. Ook zijn er voldoende parkeerplekken.

Wanneer

Van begin februari tot eind november kan je bij ons op elke dag terecht. Deze activiteit neemt een halve dag in beslag en je kunt starten om 10.00 of om 14.00. De activiteit neemt in totaal 3 uur in beslag.

Prijs

De prijs is € 36,95 per persoon voor een halve dag. Dit is inclusief alle materialen, instructie en begeleiding door een Nederlandse professionele buitensport instructeur.

Minimum aantal personen

Voor deze activiteit moet de groep bestaan uit minimaal 8 deelnemers. Alleen dan komt het concept het beste uit de verf! In de wintermaanden moet de groep bestaan uit minimaal 12 deelnemers.

Boeking

Na ontvangst van de betaling wordt de reservering door ons verwerkt. Je krijgt vervolgens per e-mail de definitieve bevestiging van de reservering. Tevens wordt per mail het adres en alle informatie doorgestuurd.

Lunch / BBQ

Natuurlijk kunnen we na afloop zorgen voor een lekkere Outdoor Lunch. Ook een echte outdoor BBQ kunnen we op aanvraag voor jullie regelen. Natuurlijk houden we rekening met dieetwensen.

Leuk artikel? Deel het ook op social media!

Reviews over eco challenge teambuilding

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Reserveren

Deze activiteit kost  36,95. Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Goed om te weten

  • Spannende race met een GPS
  • Nederlandse instructeurs
  • Minimaal 8 personen
WhatsApp chat