Kanovaren met 100%  vaargarantie, dat kan! Veel rivieren in de Ardennen hebben in de zomer last van een lage waterstand. Dan wordt de rivier door overheid gesloten en mag er niet gevaren worden. Maar nu hebben we een super leuk alternatief bij het stuwmeer van Nisramont. Hier is de waterstand altijd goed en kunt u altijd kanovaren!

De locatie is echt super mooi en maakt onderdeel uit van het natuurgebied van de 2 Ourthes. Hier komen oostelijke en de westelijke Ourthe samen. De rivier stroomt door een langgerekte vallei en de oevers zijn schitterend begroeid en er is genoeg te zien! Zo komen er bijzondere vogelsoorten voor zoals de ijsvogel! Er is geen vaste route uitgestippeld en je kunt varen waar je wilt. Zo kan je varen naar de plek waar de beide Ourthes samen en zelfs nog verder. We hebben een ruime keuze aan vertrektijden en je kunt dan 2 uur lang genieten op het water! Kinderen mogen natuurlijk mee maar moeten wel zwemvaardig zijn.

Als je nu een reservering maakt voor de periode t/m 30 september 2020 krijgt u direct uw geld terug mocht de reservering niet door kunnen gaan door maatregelen opgelegd door de overheid i.v.m. het Corona virus.

Bij het inschepen en uitschepen van de kano’s is het dragen van een mondmasker verplicht. Deze dient u zelf mee te nemen.

Wanneer

Bij ons kunt u van april tot en met oktober ieder weekend kanovaren bij het stuwmeer van Nisramont. In de zomervakantie (1 juli t/m 30 september) is het elke dag mogelijk!

Prijs

2 uur: €16,- per persoon, inclusief peddel en zwemvest (verplicht).
Een waterdichte ton is ter plaatse te huur om bijvoorbeeld wat spulletjes mee te nemen tijdens de kanotocht.

Inclusief

De prijzen zijn inclusief BTW, gebruik van de kano, peddel, zwemvest en uitgebreide instructie over het gebruik van de kano. We hebben een mix van 1 zits, 2 zits of 3 zits kano's. Ter plekke kijken we hoe de invulling wordt. Kinderen moeten kunnen zwemmen.

Exclusief

We brengen € 9,95 reserveringskosten in rekening per boeking. Het is verstandig om een waterdichte ton bij de startlocatie te huren. Hier kunt je je portemonnee en telefoon in doen.

Om bij de startlocatie te geraken dien je de kano circa 75 meter heen te dragen en na afloop circa 75 meter terug te dragen.

Locatie

De vertrekplaats Barrage de Nisramont. Je wordt verzocht om 15 minuten voor aanvang van de tocht aanwezig te zijn. Je kunt gratis parkeren op het grote parkeerterrein. Bij de Taverne de Barrage kan je wat eten en drinken en gebruik maken van het toilet.

Boekingsbevestiging

Als je de reservering hebt afgerond en betaald, ontvang je per e-mail een bevestiging. Je moet de reserveringsmail mee nemen en deze moet je afgeven aan ons personeel ter plekke. Je kunt de bevestiging ook laten zien op je telefoon.

Annuleren

Helaas is het niet mogelijk om reserveringen kosteloos te annuleren. Zodra wij een reservering binnen krijgen, gaan wij ervan uit dat je op de gereserveerde tijd aanwezig zult zijn op het vertrekpunt.

Kledingadvies

Afhankelijk van het seizoen doet u er verstandig aan om onderstaand kledingadvies ter harte te nemen.

- Handdoek, Zwemkleding of Korte broek + T-shirt
- Zonnebrandcrème bij zonnig weer
- Warme dunne fleece trui bij wat kouder weer
- Vuilniszak (voor natte kleding na afloop)
- Droge kleding voor na het kanoën, raften of vlotten
- Surfschoentjes of schoenen die nat mogen worden
- Thermisch ondergoed en/of T-shirt (géén katoen)
- Voor brildragers een brillentouwtje
- Voor lensdragers: het is veiliger om een bril te dragen

Betaling

Je kunt de reservering betalen met iDeal, Bancontact of Paypal. Je moet de betaling wel voltooien anders wordt de reservering niet in behandeling genomen.

Reviews over kanovaren – 100% vaargarantie – € 16,00

Evie

De rit naar het stuwmeer is mooi, het kanovaren nog mooier! Mooie natuur, schitterende rotsen en vriendelijke mensen!

Schrijf je review

Boeken

Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Goed om te weten

  • Inclusief kanohuur, zwemvest en instructie
  • 2 uur varen in de kano
  • Waterdichte ton te huur
  • 15 min van te voren aanwezig

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar onze privacybeleid.

WhatsApp chat