De Lesse en Lomme wandelvakantie is een 4-daagse wandeling door het Grote Woud van Saint-Hubert. In totaal leg je 78 km af door het Grande Forêt de Saint-Hubert dat maar liefst 100.000 hectare groot is. De riviertjes de Lesse en Lomme vormen daarbij de leidraad. De geheel bewegwijzerde route voert je langs mooie dorpjes als Daverdisse, Libin en Bertogne. En in de bossen is de kans groot dat je een een roedel edelherten tegenkomt. Het is echt een fantastische wandelvakantie die 100% in het teken staat van het bos!

De Lesse en Lomme wandelvakantie is de ideale oplossing voor mensen die willen wandelen in het bos. Het is een goed bewegwijzerde route, je slaapt in goede hotels en B&B's en bagagetransport is mogelijk. Alles is zo gepland dat je het beste uit deze wandelvakantie kunt halen. Vertrek is het hele jaar door mogelijk behalve tijdens het jachtseizoen (01/10 tot 31/12)

Programma Lesse en Lomme wandelvakantie

Dag 1 - Daverdisse
Aankomst in Daverdisse in de namiddag en overhandiging van het informatiepakket. Je overnacht in een goed hotel en avondeten is inbegrepen.

Dag 2 - Lesse – Redu (20 km; +450 m)
Na het ontbijt vertrek je met de auto naar het dorpje Lesse. Hier parkeer je de auto op de aangewezen plek en gaat de wandeling van start. Je vertrekt op de bewegwijzerde route van het bivak van de Lesse en je volgt de rivier de Lesse. Vervolgens gaat het pad over in een mooi bos om vervolgens aan te komen in het boekendorp Redu waar je ook overnacht. Dit dorp staat bekend om de vele boekhandels en wees vrij om ze te bezoeken!

Dag 3 - Redu – Poix-Saint-Hubert (19 km; +300 m)
Na het ontbijt loop je van het hotel naar de bewegwijzerde route. Vervolgens ga je verder met de Lesse en Lomme wandelvakantie in de richting van Smuid. De route gaat voornamelijk door de indrukwekkende bossen. Je verlaat de route net na Smuid om de richting Poix-Saint-Hubert te nemen.

Dag 4 - Poix-Saint-Hubert – Ochamps (21 km; +475 m)
Vanuit Poix-Saint-Hubertben je al weer snel op de bewegwijzerde route. Je komt onder meer langs Sainte-Adeline en het mooie Château de Ronfè. Vervolgens is het nog maar een klein stukje wandelen naar het dorp Ochamps. Hier word je voor de kerk opgehaald door een transfer die je brengt naar Hatrival. Hier breng je de nacht door.

Dag 5 - Ochamps – Lesse (24 km; +295 m)
Na het ontbijt word je weer teruggebracht naar het dorp Ochamps en kan je de route vervolgen. Je wandelt door een schitterende gebied met mooie bossen en vergezichten. Tot slot arriveer in je in Lesse en hier eindigt de wandelroute. Je kunt dan met de auto naar de laatste accommodatie om je bagage op te halen. Er is natuurlijk ook een mogelijkheid van een extra overnachting in Lesse.

Prijzen

Tweepersoonskamer met bagagevervoer
4 nachten €610,00

Tweepersoonskamer zonder bagagevervoer
4 nachten €570,00

Eenpersoonskamer met bagagevervoer
4 nachten €870,00

Eenpersoonskamer zonder bagagevervoer
4 nachten €820,00

De prijzen zijn per persoon.

Data

De Lesse en Lomme wandelvakantie kan op iedere gewenste datum worden geboekt. Van 1 oktober tot 31 december is het jachtseizoen en dan is het helaas niet mogelijk om door de bossen te wandelen. Er is tevens geen vertrek mogelijk op zondag en maandag.

Inclusief

Verblijf op basis van halfpension in elke fase in een *** of **** hotel
Ontbijt en 3-gangen diner
Bagagevervoer
Mogelijke transfers van het einde van de etappe naar de accommodatie
Gratis parkeren bij de start
Wandelkaart
Complete map met informatiebrochures en bagagelabels

Exclusief

Dranken
Picknicks en lunch
Persoonlijke uitgaven en verzekering
Hondensupplement

Leuk artikel? Deel het ook op social media!

Reviews over lesse en lomme wandelvakantie

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Reserveren

Deze activiteit kost  570,00. Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Inclusief

  • Hotel of Bed & Breakfast
  • Ontbijt en 3-gangendiner
  • Gratis parkeren
  • Wandelkaart
  • Optioneel bagagevervoer
WhatsApp chat