Tijdens een Ardennen Survival Dag komt u erachter of het wel snor zit met de conditie en de hand-oog coördinatie. U gaat namelijk leuke survival activiteiten doen waarin het allemaal draait om uithoudingsvermogen, precisie en teamwork. Iedereen ouder dan 10 jaar met een normale conditie kan aan de activiteiten deelnemen. Allereerst gaat u naar de schietbaan waar het principe van boogschieten wordt uitgelegd. Met pijl en boog is het natuurlijk de bedoeling om de roos te raken. Wie zal de meeste punten scoren?

Vervolgens is het tijd om uw technisch inzicht te tonen. Samen met de andere mensen uit de groep moet u een vlot maken. U heeft houten palen, tonnen en touw tot uw beschikking. Aan de groep de taak om een vlot in elkaar te knutselen dat blijft drijven met iedereen erop! En ja, natuurlijk moet dit worden getest :) Dus zorg voor een handdoek en eventuele droge kleding!

Voor de mensen met hoogte vrees is het laatste deel van de Ardennen Survival Dag een zware dobber. U moet namelijk gaan abseilen, Quickjump en Pamperjump. Gewoon niet naar beneden kijken en gaan! Natuurlijk staat veiligheid voorop en zijn alle deelnemers voorzien van voldoende beschermende middelen. Kortom, wilt u tijdens uw vakantie in de Ardennen een spannende dag beleven? Boek dan nu deze Ardennen Survival Dag.

De Survival Dag begint ’s ochtends om 10.00 en duurt tot ongeveer 17.00. Optioneel kunt u de dag compleet maken met een lekker lunchbuffet en/of een gezellige barbecue.

Inclusief

De prijs bedraagt €45,00 en is inclusief activiteiten, materialen en instructie door ervaren instructeurs.

Exclusief

Prijs is exclusief: vervoer (ook ter plaatse), consumpties, overnachting, een reis- en ongevallenverzekering, een annuleringsverzekering en reserveringskosten.

Heeft u nog vragen of wilt u een offerte aanvragen? Vul dan het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Deze dag is te boeken vanaf 12 personen! Komt u met minder dan 12 personen? Geen probleem, ook dan bent u van harte welkom bij ons! Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Reviews over survival dag € 45,-

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Boeken

Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Handig om te weten

  • Leuke survival activiteiten
  • Dagvullend programma
  • Inclusief instructie

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar onze privacybeleid.