Tijdens een Ardennen Survival Dag komt u erachter of het wel snor zit met de conditie en de hand-oog coördinatie. U gaat namelijk leuke survival activiteiten doen waarin het allemaal draait om uithoudingsvermogen, precisie en teamwork. Iedereen ouder dan 10 jaar met een normale conditie kan aan de activiteiten deelnemen. Allereerst gaat u naar de schietbaan waar het principe van boogschieten wordt uitgelegd. Met pijl en boog is het natuurlijk de bedoeling om de roos te raken. Wie zal de meeste punten scoren?

Vervolgens is het tijd om uw technisch inzicht te tonen. Samen met de andere mensen uit de groep moet u een vlot maken. U heeft houten palen, tonnen en touw tot uw beschikking. Aan de groep de taak om een vlot in elkaar te knutselen dat blijft drijven met iedereen erop! En ja, natuurlijk moet dit worden getest :) Dus zorg voor een handdoek en eventuele droge kleding!

Voor de mensen met hoogte vrees is het laatste deel van de Ardennen Survival Dag een zware dobber. U moet namelijk gaan abseilen, Quickjump en Pamperjump. Gewoon niet naar beneden kijken en gaan! Natuurlijk staat veiligheid voorop en zijn alle deelnemers voorzien van voldoende beschermende middelen. Kortom, wilt u tijdens uw vakantie in de Ardennen een spannende dag beleven? Boek dan nu deze Ardennen Survival Dag.

De Survival Dag begint ’s ochtends om 10.00 en duurt tot ongeveer 17.00. De volgorde van de onderdelen is niet vast en kan worden gewijzigd.

Waar

Dit super leuke dagprogramma wordt gehouden op onze locatie in Cherain. Dit dorpje ligt in de buurt van Houffalize en Vielsalm en is prima bereikbaar met de auto.

Wanneer

Het hele jaar door kan je iedere dag bij ons terecht voor deze activiteit.

Welke leeftijd

Voor deze activiteit hanteren we een minimumleeftijd van 10 jaar.

Prijs

De prijs voor de Survival dag is € 49,50 p.p. Je moet voor minimaal 4 deelnemers boeken. Ben je met minder personen, dan kan je de onderdelen los boeken op de website.

Inclusief

De prijs is inclusief activiteiten, materialen en instructie door ervaren instructeurs die Nederlands praten.

Exclusief

Prijs is exclusief vervoer (ook ter plaatse), consumpties, overnachting, een reis- en ongevallenverzekering, een annuleringsverzekering en reserveringskosten.

Leuk artikel? Deel het ook op social media!

Reviews over survival dag

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Reserveren

Deze activiteit kost  49,50. Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Handig om te weten

  • Leuke survival activiteiten
  • Dagvullend programma
  • Inclusief instructie

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar onze privacybeleid.

WhatsApp chat