We hebben een super gaaf Vader Zoon Survival Weekend samengesteld. Overal waar je leest vader-zoon kun je dit ook vervangen door moeders en dochters, vaders en dochters en moeders en zonen. Want ook in die combinaties zijn jullie natuurlijk van harte welkom. Dit super leuke sportieve en avontuurlijk weekend staat bol van actie!

Vrijdag kom je aan het einde van de middag of begin van de avond aan op de gezellige camping Moulin de Bistain in de Belgische Ardennen. Hier staan de familietenten of 2–3 persoons koepeltentjes al voor je klaar. De tenten zijn voorzien van (lucht) bedden of matrasjes. Zelf moet je een slaapzak, kussen, een 1 persoons matrashoes meenemen. En natuurlijk ook een bord, mok en bestek en alle andere campingartikelen die je nodig denkt te hebben. Op ons campingterrein zijn warme douches en schone toiletten aanwezig. Voor de douches heb je douchemuntjes nodig. Deze zijn bij de receptie verkrijgbaar.

Programma

Vrijdag:
Aankomst op de camping, je checkt hier zelfstandig in en om 20:30 uur is er een centrale briefing en kennismaking met de instructeur en de andere deelnemers.

Zaterdag
09:00 uur Ontbijt en klaarmaken lunchpakket
10:00 uur Start ochtend activiteiten
13:00 uur Lunch
14:00 uur Start middag activiteiten
17:30 uur Einde activiteiten
19:00 uur Gezamenlijke BBQ

Zondag
09:00 uur Ontbijt en klaarmaken lunchpakket
10:00 uur Opruimen tentenkamp en uitchecken camping
10:30 uur Start ochtend activiteiten
13:00 uur Einde activiteiten, lunch en vertrek naar huis

Activiteiten

Tijdens het survival weekend gaan jullie de volgende activiteiten doen: Boogschieten, Buksschieten, Vlottenbouwen, BushCraft/Survival Skills met vuur maken en water zuiveren, Flintstoneauto maken en rijden, Abseilen, Trapeze Sprong en een QuickJump.

De activiteiten vinden op of nabij de camping plaats. Alle activiteiten geschieden onder de deskundige leiding van onze professionele buitensport instructeurs. De meeste van onze instructeurs en begeleiders hebben een afgeronde CIOS of ALO sportopleiding genoten of zij zijn deze studie aan het afronden. Uiteraard zijn zij zeer begaan met de buitensport.

Als je kiest voor de locatie Hampteau, zijn de activiteiten echter iets anders. We doen dan de highrope inclusief tokkelbaan in plaats van de huidige klimactiviteiten en vlotbouwen vervalt.

Maaltijden

De maaltijden zijn inclusief dit weekend. Zaterdag en zondag genieten jullie van een lekker ontbijt en lunchpakket. Zaterdagavond is er een gezellige barbecue met alle deelnemers.

Waar

Het Vader Zoon Survival Weekend bieden we aan op camping Moulin de Bistain in het dorpje Cherain. De stad Houffalize ligt op 15 minuten rijden. Een andere locatie is Hampteau, in de buurt van Durbuy. Daar slaap je in een tent aan de rivier de Ourthe.

Wanneer

Deze activiteit kan je doen van 1 mei tot en met 30 september.

Prijs

De prijs is € 139,50 per persoon. Dit is inclusief alle materialen, instructie en begeleiding door een professionele buitensport instructeur. We rekenen 9,95 reserveringskosten per boeking.

Minimum aantal personen

Het Vader Zoon Survival Weekend moet voor minimaal 2 personen geboekt worden. Wij stellen op basis van de inschrijvingen groepjes van minimaal 6 personen samen. Let op! Dat zijn niet altijd per definitie vader-zoon combinaties.

Boeking

Na ontvangst van de betaling wordt de reservering door ons verwerkt. Je krijgt vervolgens per e-mail de definitieve bevestiging van de reservering. Tevens wordt per mail het adres en alle informatie doorgestuurd.

Reviews over vader zoon survival weekend € 139,50

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Boeken

Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Inclusief

  • Alle survival activiteiten
  • Ontbijt, Lunch en BBQ
  • Tent met luchtbed/matras
  • Nederlandse instructeurs

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar onze privacybeleid.

WhatsApp chat