Vakantiehuizen in Bastogne

De stad Bastogne ligt in het oosten van de Ardennen en is zeker het bezoeken waard. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd de stad tijdens het Ardennenoffensief zwaar beschadigd. Vandaag de dag zijn er nog vele monumenten en musea die deze verschrikkelijke tijd doen herdenken en herleven. Met een vakantiehuis in of rondom Bastogne heb je een ideale uitvalsbasis om alle monumenten en gedenkplekken te bezoeken.

La Luna

Karakteristieke en sfeervolle Ardense boerderij

Bekijk huis

Marfontaine

Mooi huisje voor families met billart en 2 badkamers in de buurt van Neufchateau

Bekijk huis

Relais des 7 Anges

Mooie boerderij met leuke tuin, tennistafel en tafelvoetbal, in Chênet

Bekijk huis

La Cave Voûtée

Authentiek vakantiehuis op boerderij in Libramont-Chevigny

Bekijk huis

Bertogne

Mooie vakantiewoning met tuin in het hart van de Ardennen, bij Bertogne

Bekijk huis

Amande

Zeer leuk huis, gelegen op enkele km van Bastogne.

Bekijk huis

La Hetraie

Prachtwoning in de rechtervleugel van het kasteel van Roumont

Bekijk huis

Roumont

Stijlvol vakantiehuis met tuin, volgens energiezuinige principes, bij Bertogne

Bekijk huis

La Conciergerie

Geklasseerd vakantiehuis, aan een landhuis, met rustige ligging in Roumont

Bekijk huis

Grand gîte du Rancourt

Gerenoveerde hoeve in landelijke Ardense omgeving

Bekijk huis

Le Mairlou

Vrijstaande gîte aan een rustige weg in het hart van een zeer bloemrijk dorp

Bekijk huis

Le moulin d en bas

Geweldig vakantiehuis met sauna en biljart, prachtig gelegen bij Bastogne

Bekijk huis

100% natuur en geschiedenis bij je vakantiehuis

Bij het huren van een vakantiehuis in Bastogne krijg je de schitterende natuur er gratis bij! In de directe omgeving zijn schitterende bossen te bezoeken. Om de natuur en de historie te combineren raden we je aan om naar het Bois Jacques te gaan. Het Tom Hanks Memorial is een goed uitgangspunt om je boswandeling te starten. Aan de bosrand zijn de schuttersputjes te vinden waar de militairen zich konden verschuilen. Ook het Bois de Paix, tussen Bastogne en Foy, is de moeite waard. Het bos is dient vooral als herdenking voor gesneuvelden.

Vakantiepark of vakantiehuis bij Bastogne

In de omgeving van Bastogne zijn vele vakantiehuizen te vinden die je voor een weekend of meerdere weken kunt huren. Maar er zijn ook vakantieparken met bungalows. De stad ligt in de buurt van Luxemburg dus je kunt ook bezienswaardigheden in dat land bezoeken. Het aanbod is super groot en divers. Van knusse huisjes voor 2 personen tot grote kastelen voor 50 personen of meer. Of je nu op zoekt bent naar luxe, of juist gaat voor een zo goedkoop mogelijk vakantiehuis. Voor iedereen is er een vakantiehuis te vinden dat in de smaak zal vallen. Maar aangezien het toch vakantie is, zouden we een beetje voor luxe gaan.

Lekker actief zijn vanuit je vakantiehuis bij Bastogne

De omgeving van Bastogne leent zich uitstekend voor actieve bezigheden. Natuurlijk kan je er schitterende wandelingen maken. Ga je voor een boswandeling of voor een wandeling door de kleine dorpen. Het is er allemaal mogelijk. Bij het VVV-kantoor in Bastogne zijn leuke wandelingen op te vragen. Maar vaak hebben de eigenaren van het vakantiehuis waar je verblijft, ook al enkele folders met wandelroutes liggen. De bewegwijzering van de meeste wandelroutes is echt prima in orde zodat je met een gerust de wandeling kan aanvangen. Je kan natuurlijk ook zelf de deur van je vakantiehuis opentrekken en zelf beginnen met wandelen. En dan na een lekkere wandeling weer terug komen en genieten van een goed glas. Dat is toch echt genieten!

Met de kinderen op vakantie naar Bastogne

Gezinnen met kinderen zullen zich in Bastogne een geweldige vakantie beleven. Voor de wat oudere kinderen is een bezoek aan het War Museum echt aan te raden. Ook het Mardasson Memorial zal echt indruk maken. Voor kleine kinderen zijn de overgebleven tanks natuurlijk een prachtig stuk speelgoed. Ze mogen er op klimmen en klauteren. Plezier verzekerd. Bekijk snel onze vakantiehuizen Bastogne!

WhatsApp chat