Tips voor een super leuke vakantie in de Ardennen, die vindt u hier! Zo hebben we een lijst met topattracties gemaakt. Zo kunt u in één oogopslag zien wat u echt moet doen. Maar ook hebben een handige lijst gemaakt met de leukste dierentuin!

Natuurlijk besteden we ook aandacht aan vele randzaken zoals waar kan ik boodschappen doen. Welke supermarkten zijn er allemaal te vinden in de Ardennen. En geven we leuke tips voor de herfstvakantie en krokusvakantie. En als het sneeuwt, dan hebben we ook goed advies voor u!

Natuurlijk kunt u ook genieten in diverse kuuroorden. Spa en Chaudfontaine zijn dé plekken als het gaat om heerlijk relaxen. Daarom hebben we handige tips zodat u het maximale uit de wellness kunt halen.

Ook als het gaat om bijzondere accommodaties bent u hier aan het juiste adres. Van slapen in een luchtbel tot in een boomhut. Maar ook overnachten in een chalet diep in de bossen is een mogelijkheid. Kortom, met onze tips haalt u het maximale uit uw vakantie in de Ardennen!

Alles over tips in de Ardennen

Vier Valentijn in Luik!

Vier het Valentijns weekend in Luik of in een andere stad in de Ardennen!

Lees verder

13-15 december NUTS weekend in Bastogne

Op 13-15 december wordt het NUTS weekend in Bastogne gevierd.

Lees verder

Brand in het bos bij de Ninglinspo

Brand in het bos bij de Ninglinspo! Snel de brandweer bellen maar hoe komt die op de juiste plek?

Lees verder

5 tips voor een motorvakantie in de Ardennen

De Ardennen zijn een gewilde bestemming voor Nederlanders die op motorvakantie gaan. Bekijk onze 5 tips om je voor te bereiden.

Lees verder

Zomer Evenementen in Namen

In de zomer van 2019 worden er schitterende evenementen georganiseerd door de Toeristische Federatie van de Provincie Namen. Het thema van 2019 is Waterrijk Wallonië. Wandelingen langs de oevers van de bekende rivieren in de Ardennen of in een kano de rivier afzakken. Kortom, alles staat in 2019 is het teken van water. Zo is […]

Lees verder

Kastelen bezoeken

In de Ardennen staan talloze kastelen, van klein tot groot, en zijn open voor het publiek.

Lees verder

Reisgidsen en landkaarten

Ga goed voorbereid op reis en neem een reisgids en een landkaart van de Ardennen mee.

Lees verder

Herfstvakantie in de Ardennen

Herfstvakantie in de Ardennen is super leuk. De bladeren hebben de mooiste kleuren!

Lees verder

Kerstmarkt en IJsbaan in Durbuy

De kerstmarkt in Durbuy is ook dit jaar weer voorzien van een grote ijsbaan.

Lees verder

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar onze privacybeleid.

WhatsApp chat