Het Flintstone Auto Bouwen is een super leuke activiteit voor vrienden, families en collega's. In een groep van minimaal 4 personen ga je met behulp van balken, touwen en tonnen proberen om een Flintstone auto te bouwen. En natuurlijk moet deze echt rijden! Heeft jullie team het technisch inzicht en de team spirit om als eerste een auto gereed te hebben?

Waar

Het Flintstone Auto Bouwen bieden we aan op onze locaties in Hampteau  en Steinbach. Je doet er natuurlijk verstandig om de locatie te kiezen die het dichtstbij je vakantiehuis, camping of hotel ligt. Het dorpje Hampteau ligt in de buurt van Hotton en Durbuy. Tot slot ligt Steinbach in de buurt van Houffalize, La Roche-en-Ardenne en Vielsalm. Alle locaties zijn goed bereikbaar met de auto en hebben voldoende parkeerplekken.

Wanneer

Het hele jaar door kan je bij ons op iedere dag terecht. Je kunt starten om 12:00 of om 16:00 en de activiteit neemt in totaal 1,5 uur in beslag.

Prijs

De prijs is € 17,50 per persoon. Dit is inclusief alle materialen, instructie en begeleiding door een professionele buitensport instructeur.

Minimum aantal personen

Voor deze activiteit moet de groep bestaan uit minimaal 4 deelnemers.

Boeking

Na ontvangst van de betaling wordt de reservering door ons verwerkt. Je krijgt vervolgens per e-mail de definitieve bevestiging van de reservering. Tevens wordt per mail het adres en alle informatie doorgestuurd.

Bron foto: © AMT

Reviews over flintstone auto bouwen € 17,50

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Boeken

Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.



Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragen



Laden...

Goed om te weten

  • Keuze uit 2 locaties
  • Leuke teambuilding activiteit
  • Geschikt voor grote en kleine groepen

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar onze privacybeleid.

WhatsApp chat