Het Flintstone Auto Bouwen is een super leuke activiteit voor vrienden, families en collega's. In een groep van minimaal 4 personen ga je met behulp van balken, touwen en tonnen proberen om een Flintstone auto te bouwen. En natuurlijk moet deze echt rijden! Heeft jullie team het technisch inzicht en de team spirit om als eerste een auto gereed te hebben?

Deze activiteit bieden we momenteel niet aan.

Waar

Het Flintstone Auto Bouwen bieden we aan op onze locaties in Hampteau en Houffalize. Je doet er natuurlijk verstandig om de locatie te kiezen die het dichtstbij je vakantiehuis, camping of hotel ligt. Het dorpje Hampteau ligt in de buurt van Hotton en Durbuy. Tot slot ligt Houffalize in de buurt van La Roche-en-Ardenne en Vielsalm. Alle locaties zijn goed bereikbaar met de auto en hebben voldoende parkeerplekken.

Wanneer

Het hele jaar door kan je bij ons op iedere dag terecht. Je kunt starten om 12:00 of om 16:00 en de activiteit neemt in totaal 1,5 uur in beslag.

Prijs

De prijs is € 19,50 per persoon. Dit is inclusief alle materialen, instructie en begeleiding door een professionele buitensport instructeur.

Minimum aantal personen

Voor deze activiteit moet de groep bestaan uit minimaal 4 deelnemers.

Welke leeftijd

Voor deze activiteit hanteren we een minimumleeftijd van 10 jaar.

Boeking

Na ontvangst van de betaling wordt de reservering door ons verwerkt. Je krijgt vervolgens per e-mail de definitieve bevestiging van de reservering. Tevens wordt per mail het adres en alle informatie doorgestuurd.

Bron foto: © AMT

Leuk artikel? Deel het ook op social media!

Reviews over flintstone auto bouwen

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Reserveren

Deze activiteit kost  19,50. Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Goed om te weten

  • Keuze uit 2 locaties
  • Leuke teambuilding activiteit
  • Geschikt voor grote en kleine groepen
WhatsApp chat