Vlot bouwen in de Ardennen is een leuke en snelle activiteit waarbij iedereen vanaf het begin samenwerkt. Met behulp van houten palen, tonnen en enkele stukjes touw ga je in teamverband aan de slag. Het doel is natuurlijk om je eigen vlot te bouwen. Door goed samen te werken en de juiste knopen en materialen te gebruiken moet het je lukken om een vlot te bouwen. Maar blijft het ook drijven? Dat wordt natuurlijk ook getest op onze vijver. Blijft het vlot heel en blijft iedereen droog?

Vlot bouwen is een perfecte groepsactiviteit. Kom met je collega's en vrienden het proberen! Doe het als teambuilding of gewoon om te lachen. We beloven dat het een hilarische dag wordt met mooie herinneringen!

Waar

Het vlot bouwen bieden we aan op onze locatie in Cherain. Cherain is een klein dorpje in de buurt van Houffalize, La Roche-en-Ardenne en Vielsalm en is goed bereikbaar met de auto.

Wanneer

Het hele jaar door kan je bij ons op iedere gewenste dag deze activiteit doen. Je kunt  starten om 12:00 of om 16:00 en de activiteit neemt in totaal 1,5 uur in beslag.

Prijs

De prijs is € 18,50 per persoon. Dit is inclusief alle materialen, instructie en begeleiding door een professionele buitensport instructeur.

Minimum aantal personen

Voor deze activiteit op zaterdag en zondag moet de groep bestaan uit minimaal 4 deelnemers.

Welke leeftijd

Voor deze activiteit hanteren we een minimumleeftijd van 10 jaar.

Boeking

Na ontvangst van de betaling wordt de reservering door ons verwerkt. Je krijgt vervolgens per e-mail de definitieve bevestiging van de reservering. Tevens wordt per mail het adres en alle informatie doorgestuurd.

 

Leuk artikel? Deel het ook op social media!

Reviews over vlot bouwen

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Reserveren

Deze activiteit kost  18,50. Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Handig om te weten

  • Neem een handdoek mee!
  • Draag kleren die nat mogen worden!
WhatsApp chat